onsdag 3 februari 2010

Nytt lag i scenen?



Enligt rykten så kommer det ske spelarbyten i Team-Dubbelklicka. Rykterna säger att det är mugg, nahoy och egnirra som kommer få lämna laget.

O
m rykterna stämmer så kommer vi få se bröderna Perlborn tillbaka i aktion med varandra och Vipen gör comeback efter ett par års uppehåll (Dåvarande Coldfrag). Den siste spelaren säger rykterna vara 30P-standinen ptk.

Om rykterna stämmer så kommer alltså Dubbelklicka se ut som följande:
vink
TOOX
GAME
Vipen
ptk
Continue Reading...

BLiGHT lämnar scenen



Vi kunde idag se att det svenska topplaget Blight-Gaming lämnar CS:Source-scenen för att spela det nya spelet CS ProMod.

D
et gick rykten om att Blight skulle lägga ner efter att HaZ lämnade laget för Dignitas, men efter mycket om och men så lyckades man få tag i f.d. CGS-spelaren Markus "ferus" Stenmark. Inte nog med att man presenterade sin nye 5e, så valde man att byta spel till CS Promod, vilket många ser som ett dumt val eftersom det knappt finns några lag än och betan släpptes väldigt nyligen, i söndags. Enligt Cadred så ska spelarna fortsätta att spela under Blight organisationen i kommande CS:S lan, men eftersom Fifflaren bor och jobbar i Irland för tillfället så verkar det inte bli så mycket LAN-ande för laget.

Vi hoppas att laget tröttnar på Promod och väljer att börja spela CS:Source igen. =)

Blight-Gaming är nu alltså:
majk
Fifflaren
giftig
ferus
Helblinde

Ä
ven fast dom sviker svenska CS:S scenen så önskar vi dom lycka till i ProMod. Vem vet, snart kanske det blir fler lag som går över till ProMod och det spelet slår igenom.
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template