onsdag 23 september 2009

Vinks projekt hittat 2 nya?



Vi läste för ungefär 3 veckor sedan om ett nytt projekt här i Sverige, som ni kan läsa Här. TOOX gick till EnRo Griffins och ptk har ju som bekant gått med i H2k.Thermaltake, men nu kanske vändningen sker. Rykterna säger att det är tinka och Wrogga, båda bekanta från f.d. AIMAZING.se linen, som gått med i laget och isåfall är linan fulländig.

Om detta skulle stämma skulle alltså lineupen vara som följande:


Robin 'vink' Perlborn
Pontus 'GAME' Perlborn
Tobias 'Vipen' Grims
Jimmy 'tinka' Johansson
Pontus 'Wrogga' Gustavsson

Vi kommer följa satsningen för att se om allt stämmer! Keep in touch!

(Bild/Bevis: fuskbugg.se)

Continue Reading...

30P lanserar sin nya hemsida



30P som nyligen lät fnx lämna 30P för motivationsbrist har nu inför kommande LAN lanserat en ny hemsida. En ny fräsch design och pluset är att sidan är med användarvänlig än förut. Hemsidan är fortfarande under uppbyggnad och fler funktioner kommer att komma med tiden.



Ett litet projekt som växer och med den nya sidan så kommer användare att kunna ladda upp sina fragklipp från youtube/googlevideo och även slänga iväg en kommentar. Med sidan följer också en webshop, med de senaste prylarna från Mionix.Regga dig konto idag!


(Källa: 30P-hemsida)
Continue Reading...

Dreamhack Nyhetsbrev



Nu damp det ner ett mail i brevlådan och jag var inte sen att öppna det för att se om det innehöll någon ny information angående vår kära Counter-Strike: Source-turnering. Jag började skumma igenom vad Dreamhack Winter hade att erbjuda men till min förvåning så var mailet slut.. inget om CSS!

Vad mailet innehöll vet ni alla som är registrerade på deras hemsida men för er som inte vet så kommer här en lite sammanfattning. Det kommer vara en större och bättre E-sport hall för alla gamers. Sen får eventet också besök av Ubuntu och en magiker.. cba.

Det stod lite mer skit också om ett punkband som kommer vara på plats men inget om source alltså. Det är även samma info på Dreamhacks hemsida, ingenting har ändrats på månader. Hur blir det nu egentligen? Det är dags att presentera registreringen eller var kvalet i Frankrike bara för skoj skull?


(Källa: Nyhetsbrev / dreamhack)
Continue Reading...

Cadred i stormväder



Vi själva på snackaru var tvungna att låna bilder från andra sidor(Även använda andra sidor som ftp) för att få ut det vi ville till läsarna. Vi vet också att det är fel och vi gjorde det bästa vi kunde med att källhänvisa till sidor vi använt men tyvärr duger inte det i nyhetsvärlden. Vi har nu 'egen' ftp för våra bilder WoHo!

Nu går vi in på det som hänt och det alla snackar om. Cadreds faktafel i 1.6-delen vet vi alla om och jag ger all creds till cadred som ger sig in i 1.6-scenen men det verkar vara lite för mycket just nu då flera stulna bilder har hittats bland deras nyheter... utan källhänvisning

Utdrag från rakaka:
"Efter att mer än en gång bett sidan källhänvisa bilderna är det DrGonzo från Cadred som i en privat konversation med Fragbites Lancia berättar att han inte tänker ta bort bilderna från sidan. Detta för att Lancia bloggat om situationen och vägrar att ta bort sin bloggpost. Bilderna ska efter ett tag ha källats med en enkel rad, något som inte tillfredsställde Fragbite som inte ville att bilderna skulle synas på deras sida längre." - Skriver WIWO på rakaka.

Artikeln det handlar om är intervjun om GeT_RiGhT där flertalet bilder från fragbite har lagts in plus att kommentarer från fragbite-supporters har blivit borttagna under dagen.


(Källa: rakaka)
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template