lördag 17 oktober 2009

SourceTV.org Shoutcastar SLAP LIVE #19!!



Som övertexten säger så kommer www.SourceTV.org streama hela SLAP LIVE #19.
Och som shoutcaster har dom bett allas våran egen n3uro att ställa upp!
Och vi på SRU är stolta att våran skribent som är riktigt duktig på att shoutcasta hjälper andra!
De kommer att shoutcasta de intressantaste matcherna och i skrivandes stund så shoutcastar n3uro Casca's match mot danska FireFly!

Streaming CS:S LIVE from SLAP LIVE #19 - http://www.sourcetv.org/viewpage.php?page_id=5

Continue Reading...

SLAP #19: Slutspel (RECAP)



(Detta är en recap, ingen nyhet för slutspelet. Vill ni till matcher och tider för slutspelet går ni HIT. Här finner ni bara lite information om svenskarnas gruppspel i allmänhet, enbart för att jag ville vara lite snäll.


Det går vilt till på SLAP, och igår avslutades gruppspelet för alla utom fnatic, som på grund av att de kom fem timmar för sent blir tvungna att spela sina slutspelsmatcher klockan 10 och 11. (Så deras sista match ska vara igång nu)

Kollar vi på de svenska lagen ser vi en positiv trend som vi hoppas håller i sig: Vitriolic och 30P gled genom slutspelet, och uppstickarna Casca gjorde precis likadant. Även fast Casca inte riktigt lyckades nå upp till powerhouset DSRack i gruppspelet klarade de sig vidare till slutspel efter att ha spöat skiten ur de andra två lagen i deras grupp, Syanity och Imbababes.

Vitriolic kunde ha fått en bättre sista match mot .exe, en match som enligt cadred slutade 22-8 till Vitriolic, men enligt majk så var det egentliga resultatet 24-6. Detta gör att Vitriolic bara har en rundskillnad på 82-8 och det måste kännas oroligt i vtL-lägret nu.

30P(B)(Boeg) Fick också ett rätt enkelt gruppspel, att döma av vilka lag de mötte och vad resultaten blev. De hade det lite kämpigt mot BLITZ, en match som slutade 18-12, men att döma av vad jag har hört av andra var det inte direkt en svår match för 30P utan mer av en cruisarmatch. De andra matcherna spöade de skiten ur allt och gick ur gruppspelet som etta.

Sveriges första match i Slutspelet blir Casca mot FireFly, ett danskt lag som slutade tvåa i sin grupp efter Fnatic. Vinnaren i denna matchen får möta det svenska superlaget Vitriolic. Ska vi får se eventets första helsvenska match? Man kan bara hoppas.

Lycka till, alla lagen från Sverige, Önskar vi på sru. Updates kommer att komma så snart vi kan.

Continue Reading...

SLAP #19: Slutspel



Gruppspelet är slut och alla svenskarna gick vidare. Så här ser slutspelet ut. Mer info kan ni hitta på Slap.dk

SLAP #19 - Slutspelsmatcher


 Casca
12:00
 firefly
de_dust2 
 30P
13:15
 ?
de_inferno
 Vitriolic
13:15
 ?
de_inferno

- Slap.dk
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template