måndag 1 juni 2009

Svergies Stoltheter

Inledning

Svensk CS Source växer dagligen (även om det inte syns). Från publikspelare till världseliter på några år och slutligen har det tagit oss till denna punkt då flera svenska lag kan konkurera ut europas bästa lag i turneringar. Här kommer ni kunna se de svenska lagen och de senaste updates kring toppen!

PROMISEKEEPERS!


Svergies stolthet gjorde det inga trodde va möjligt, att dra ihop en oldschool lineup efter CGS och fightas mot de bästa. The-eXperience visade att formbeskedet i laget var på top och att mer finns att hämta. Med bara en månads pracc innan eventet och en tredjeplats så ska det bli ett nöje att följa Vittrarna i Polen och Danmark.

Robin 'fifflaren' Johansson
Joacim 'majk' Kroon
Daniel 'giftig' Ivarsson
Erik 'HaZ' Holm
Christofer 'Helblinde' Nilsson

- The-eXperience 2009
- SLAP #19

Nästa events
MaxLan - 20-22 November?




Uppstickarna från gamla klassfest som slog igenom i Clanbase Opencup för drygt 1½ år sen är tillbaka för att slåss med de stora grabbarna. Det blev en vistelse på TeX och här var det också drygt någon månads pracc innan laget tog plats i arenan men med en okej slutplacering mot högre rankade lag så ska 30P känna sig nöjda. Nästa destination blir Polen tillsammans med Vitriolic och H2k och nu gäller det att visa varför 30P tog in klassfest!

Andreas 'major' Major
Alex 'fOLKE' Bengtsson
TBD
Oscar 'XperteN' Hilleskär-Westling
Oscar 'osvaR' Sandgren

- European Invite Open
- ESEA UK Open 2009
- Clanbase Opencup Spring 2008
- Dreamhack Summer 2008
13/16 - The-eXperience
9/12 - SLAP #19

Nästa events
Dreamhack Winter 2009 - 26-29 November



Vinnarna av ESEA och sveriges nästa upcoming-lag bytte för inte så längesen lineup när bröderna Perlborn fick lämna plats för kaja och pokke. Efter motivationsbristen så hoppas vi nu att moralen går upp i top nu när laget kommer att dra iväg till Polen och SGGW LanParty för att kriga om de hysteriska summorna.

Cem 'cem' Kinali
Jesper 'cozman' Östlund
Adam 'friberg' Friberg (6:e)
Linus 'pokke' Johansson
Fredrik 'kaja' Alexandersson

- ESEA UK Open 2009

Nästa events
?



Druidz står för tillfället utan lag men lagledaren Anders kommer snart med ett nytt toplag att representera en av sveriges största organisationer

TBD
TBD
TBD
TBD
TBD

Nästa events
???
???
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template