måndag 7 september 2009

Intervjudags! Friberg i stolen


Efter H2k incidenten så tänkte vi klara upp lite grejer med spelaren friberg som just nu står i centrum. Friberg har själv sagt att han för närvarande sitter som sjätte man i H2k. I intervjun får vi reda på först och främst varför situationen ser ut som den gör och hur framtiden ser ut.

Du fick stiga ner från din plats i H2k, hur kommer det sig?
Jag tränar 3 ggr i veckan ibland nån gång mer och ett lag som H2k behöver mer speltid nu när dom har ny lineup också, så det var upp till mig men jag kan inte offra hela mitt liv för spelandet så det var mitt val att fortsätta me hockeyn eller satsa på spelandet och just nu känner jag för hockeyn.

Med hockeyn i ryggen.. Kommer du leta efter något nytt lag som stämmer in  på dina krav?
Jag vill fortfarande fortsätta spela, så jag kommer nog leta efter ett lag som vill pracca typ 2-3 gånger i veckan och trycka in praccs när jag väl har tid (före och efter träningar etc)

Det är förståeligt att du inte vill du inte avslöja vilka klaner du vill ta en plats i men finns det några spelare som kan tänkas lira med som just nu står klanlösa?
Har pratat lite med vink och grabbarna och vi kollar hur de skulle bli och pracca osv med mina träningar.. men inget är klart och jag är öppen för andra erbjudande, så länge laget anpassar sig efter mina träningar då dvs..'

Det händer mycket i scenen... lagbyten sker med jämna mellanrum. Vad tror du det beror på? Tror du andra sitter i samma sits som dig?
Man kan väl dra "lite" paraleller med fotbollen eller hockeyn, där man byter spelare inför varje säsong... Säsonger kan man se i detta fallet som LAN eller ligor som är på väg att komma, t.ex. säsongen "avslutades" väl efter t-eX då många lag byter spelare...sen också skolan och intressen, som i mitt fall hockeyn, som börjar på vissa årstider får också folk att sluta.

Vad tror du själv kan stabilisera scenens lag mer?
Att dissa IRL och nöta 24/7... Nae men att fixa upp milstolpar som lagen satsar inför och hitta ett lag som fungerar bra tillsammans, ett tips är ju att inte dra ihop ett lag med två lr fler som inte gillar varandra fullt ut, utan man ska känna sig bekväm med dom man spelar med Det håller oftast inte i längden om man har fördomar mot någon i laget på ett eller annat sätt.

Tack för intervjun friberg! Några sista skrik-ut?
Tack själv major! Jag vill tacka alla jag spelat med under min aktiva tid (Games4u, 30P-Gaming och H2k). Ett extra tack till Wadde och Fiskoo som skötte oss riktigt bra i 30P. Extra tack till vink och cem som varit med mig hela tiden, nästan.

H2k praccande lineup

Cem cem Kinali
Jesper cozman Östlund
Patrik ptk Sarasua
Fredik kaja Alexandergrimsson
Linus pokke Johansson
Adam friberg Friberg (6:e?)
Continue Reading...

Snackaru tar ett litet kliv


Vi på snackaru driver sidan på vår egen fritid för er och tacken har redan kommit med en ny domän! Det är inte mindre än Kap som parkerat domänen ett bra tag men han bestämde sig nu för att slå till, tackar! Nu slipper ni skriva det långa blogspot-namnet varenda gång ni ska in på sidan. Det räcker alltså bara med sru.nu så är ni inne!

Lite mer update kommer här då vi utvecklar en ny användarvänligare sida lik denna. Det ska helt enkelt vara en liten community men allt finns i photoshop än så länge men vi hoppas på att driva det vidare. Skribenter behöver vi! Ni behöver inte slå upp olika ord i synonymboken för att låta översmarta underbarn, bara så ni vet. Vi på snackaru vill få ut att snabbt och enkelt. Är du intresserad så skicka iväg ett pling i #snackaru.

Domäner - Bokmärk din favorit!

http://sru.nu
http://snackaru.webb.se
http://snackaru.tk
http://snackaru.blogspot.com

Nu finns det inte mer att skriva om direkt men kom ihåg att vi gör det för er där ute och lite hjälp skulle aldrig skada :). Bengt, n3uro och major ropar härmed Over N Out!
Continue Reading...

Enro med nytt lag! Noname -svenskar!*



Igår kom skvallret, igår kom källorna, igår kom nyheten på Cadred... Enro Griffins har skaffat sig ett nytt lag. Enro Griffins, som tidigare har haft ett svenskt lag som faktiskt gjort bra ifrån sig, var höga på muskotnötter en dag och beslutade sig för att satsa på ett nytt sourcelag. Eftersom vederbörande var så jävla blåsta i huvudet så beslutar de sig för att plocka in ett nystartat lag med två nonamersvenskar som är så okända att de lika gärna kunde ha spelat i den lägsta divisionen, i det sämsta laget, på R60. E.O.D

Spelar gör i alla fall:

Miguel 'mKaaru' Daan (Team Captain)
(Jonas 'Streit' Streit)
Tim 'Prove' Ternmyr
Marek 'tmaven' Melena
Martin 'Moarte' Persson

tmaven har sedan innan spelat i Riders of the Storm, ett lag som har studsat mellan "helt ok" och "semi-semi-elit", medans mKaaru tidigare har spelat i det holländska landslaget. Nu kanske ni undrar varför Streit står i parantes? Jo, tydligen vet han ingenting om att han skulle ha joinat detta tvåveckorslag, utan bara ha lånat ut sitt nickname för att laget och pojkarna från Sverige skulle få några sponsorer.

Varför tmaven och mKaaru spelar med dessa två? Det vet ingen. Troligtvis har Prove betalat de en stor summa pengar, antagligen samma summa han betalade till killen som fakeade hans shoutcast i hans berömda youtubeklipp som ni kan se här

Rykten säger även att Moarte har fuskat en hel del i sina dagar och är ungefär lika clean som Mehkra var i sin senaste fragmovie.

*Aningen censurerad på grund av ond tand!

(Bilder/Källa cadred.org)
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template