torsdag 1 oktober 2009

Alienware arrangerar turnering



Med start på måndag, 5/10, är det tävlingsdags igen för alla skjutglada individer där ute. En fördel är visserligen om man har format ett lag tillsammans med andra likasinnade, för det är CS:S på gång.

Det handlar närmare bestämt om Alienware som i samband med att de lanserar sin nya laptop M15X arrangerar en turneringar så omfattande som för 128 lag. Ser ut som ett potentiellt paradis för forfeits men man vet aldrig. Är detta gången då allt ändras? Nja...

Hur det än förhåller sig med det kommer Alienware att efter turneringen belöna det starkaste laget med £500, motsvarande 5635:-. Trots allt en relativt fin prissumma för en online-turnering som endast sträcker sig över en vecka. Än återfinns inte några svenska lag bland de registrerade.

Gruppspelet kommer att spelas under måndagskvällen och slutspelet uppdelat på onsdagen, fredagen och söndagen. Arrangörerna satsar alltså på ett tufft spelschema men som kompensation en snabbt avklarad turnering.

Max antal lag: 128

Pris till vinnaren: £500
Schema:

Måndag 5e Oktober – Gruppspel CSS
19:30 - Gruppspel Match 1
20:30 - Gruppspel Match 2
21:30 - Gruppspel Match 3

Onsdag 7e Oktober – Slutspel CSS
Fredag 9e Oktober – Slutspel CSS (Part 2)
Söndag 11e Oktober – FINALER

Registrera ditt lag kan du göra här.
Brackets för det slutspelet som sedermera kommer att spelas finns här.

(Källa: Cadred)


Continue Reading...

EMS Kvalet: Matchdag 2



Vi såg ett par roliga matcher i går och H2k gjorde det dom skulle, säkra en slutspelsplats tidigt i kvalet. I dag kommer vi få se 30P-Gaming mot glOw och den nya Wuzup lineupen. Laget har inte praccat än och det ska bli roligt att se hur dom klarar sig mot n3xt. Själv tror jag att det inte ska vara något problem för Wuzup.

Dessa två lag ska inte underskattas då dom kan skjuta tillbaka... hårt. Underskattning här kan leda till förlust snabbt men 30P och Wuzup ska ta tre poäng vardera här.

EMS Kval - Matcher

30P-Gaming


vs


glOw
20:00
de_dust2
SourceTV: TBA
n3xt

10-16

Wuzup
21:00
de_dust2
SourceTV: 213.65.83.251:27020

Vi lägger till SourceTV direkt när vi får infon. Lycka till alla
Continue Reading...

Vinks satsning tappar två



och TOOX tar över laget på ESL. Vi hade sett fram emot ett nytt färskt bra svenskt lag i det svenska EMS-kvalet men nu bjuds vi på något helt annat. Grabbarna hade totalt spelat en dags pracc för att göra sig redo inför kvalet men så hände nånting på vägen.

Wuzup byter lineup till dagens match och orden som sas på venten va ungefär "Grabbarna vill satsa stenhårt". Det sägs också ha uppstått intriger mellan spelare i laget och TOOX tog saker i egna händer och startade en helt ny lineup, som kommer lira EMS-kvalet.

Intervju med Pontus GAME Perlborn

Hej Pontus! Alla vet vem du är så låt oss börja med vår första fråga. Vad hände med laget som spåddes en strålande framtid? Vad hände egentligen?
Hej Andreas. Ja var ska jag börja, vi han inte ens spela förens toox började klaga på vink att vi spelade för lite och att han ville verkligen satsa, och spela 4-5 gånger i veckan.


Ett grundrecept för ett bra lag att lyckas är att komma fram till hur mycket alla vill pracca, var det där det failade alltså?
Ja det tror jag, toox ville spela med farre och apo för han hade "lovat" spela med dom.


Toox lämnade och tog över på esl, vad händer med de resterade tre i laget? Har ni hunnit snackat igenom situationen?
Ja, tinka kommer spela med toox och c.o och jag vink vipen vi sökerlag/hittar spelare


Skönt att höra, nu är det dags att hitta folk man litar på BOYS! Vi önskar er all lycka grabbar.
Tack själv , jag vill önska tinka lycka till och maj0r ses på lan :)


Nya Wuzup

Jonathan 'Apothysis' Daneshi
Farbåd 'farre' Chaharlang
Pontus 'Wrogga' Gustafsson
Jimmy 'tinka' Johansson
Tommy 'toox' Mayahi

Apothysis och farre... är inte detta tredje gången dom lirar med toox? Vad får grabbarna att börja satsa igen? Vi får se vad som händer nu boys men allt jag kan säga är att detta är riktigt tråkigt. :/
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template