måndag 12 oktober 2009

EMS Kvalet: Skrällen är här



I gruppspelet så hände det inte så mycket intressant förutom att glOw slog TOPNOTCH med mördarsiffrorna 16-1. I slutspelet så kunde nog ingen tro att småstjärnorna skulle ha en chans mot h2k i en bo3 match men så fel vi hade.

H2k hade ingen bra dag ute på banan men kunde i alla fall trösta sig med en map. glOw som tog sig vidare som grupptvåa, efter 30P, har nu skaffat sig en plats i Winnerbracket-finalen där Wuzup/30P kommer göra sällskap.

Värt att notera är att H2k spelade med pHEAR, men på pappret så skulle H2k ha vunnit matchen med bra marginaler. Det riktades onda blickar mot två spelare i glOw som verkligen framstod som 'BÄST'. Rent mjöl i påsen hoppas vi såklart. Vi får se i WB-Finalen om glOw orkar att hålla i detta spelet.

Slutspelet är uppe och här kan ni se hur det ligger till!

Semifinal


WB-Final


30P-Gaming
0




TBA


???
0

Wuzup
0









Final





TBD
H2k-Gaming
1




Idag 20:00


glOw
0

glOw
2






Lowerbracket kommer efter wuzup vs. 30P!

Matcherna kommer att spelas i bäst-av-3! Matchtider kan komma att ändras så håll er uppdaterade här på snackaru!
Continue Reading...

CSPromod: 1.04b läcker sönder !!!!



Oj oj oj!!! Det har fan inte hänt mycket när det gäller promod efter att alla mapsen visats. Vi kunde unna oss en video där de nya banorna ser otroligt cleana ut. Detta var för drygt en månad sedan om inte mer men nu kommer ljuset för er som vill bara pirater! Rawr!

Jag har själv inte laddat ner och ni gör det på egen risk (vet inte om promod bannar folket som spelar denna läckta release). Så klart hände allt detta på cadred där en länk dök upp med den nya betan. Folk har väntat... länge, och det är nog därför alla tar mod till sig och lirar spelet som en äkta pirat!


Video Promod 1.04:


Hemsidan är uppe för beskådning och beta 1.04 släpps inom kort. Jag är nog inte ensam om att testa det vill jag lova :).



- Bilder på mapsen

(Bilder/Källa: cspromod)
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template