fredag 20 november 2009

Tweet Tweet!





Eftersom jag är ensam skribent (23/7) så har det varit svårt att hålla koll på allt, lägga ner tid på nyheter och även spela datorspel inför kommande event. Jag kommer på Måndag börja på ett nytt jobb och det kommer att ge mig i stort sett en timma fritid om man räknar bort prallarna.

Vi tackar Mörten för att ha haft koll på r60 så gått det går med roliga uppdateringar. Det är många som velat ha adminrättigheter för att skriva en nyhet, den lilla stunden men sedan händer det inte mycket. Det är tråkigt då man lägger ner tid för 200 unika besökare/dagen. Varför vill ingen hjälpa?

Jag(Vi) har försökt hålla sidan uppdaterad så gått det går ensam då vi inte vill gå till samma möte som Sourcebasen. Det har la gått sådär med många upps and downs men ett snitt på 45 nyheter/månaden om svenska scenen är jag nöjd med.

Varför vill ingen hjälpa? Don't know really. Det är väl jobbigt att göra något gratis va fan vet jag. Senast jag lämnade över sidan till diverse personer så hände det ingenting och det kommer det nog inte göra nu heller. Tror ingen i scenen har orken att lägga ner en timma om dagen för att skriva någon nyheter då och då(är man flera så tar det max 20min att få ut dagens matcher, nyheter, intervjuer eller skvaller).

Jag har iaf skapat ett twitter-konto för att snabbt och enkelt lägga till nyheter om matcher och dylikt. Det har vart kul åter igen men tyvärr är det en läcka i skeppet som inte går att täppa till, om inte flera hjälps åt.

Måste även tacka Kapsylen för domänen! Fyndigt, enkelt och en underbar kombination på tangentbordet sru.nu! :D

Andreas Major, Over n' out!

Nyheter publicerade
Snackaru: 91
n3uro: 10
Bengt: 5
friberg: 5
bamz: 2
ost: 1


Startade: 31 Augusti (snart 3 månader ^^)
Sidvisningar: 125256 st (inte unika)
Mest Aktivitet: 18:00 Måndagar

Twitter: snackaru


http://www.twitter.com/snackaru
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template