torsdag 3 december 2009

R60 omgång 6, allt ska avgöras!



Yes idag fick jag prova på att uppdatera själv då min kodare (major) gör annat, men jag gör ett försök :D


Yeye, första advent avklarat [CHECK], DHW09 avgjort [CHECK], avgörande match för division 1 på torsdag klockan 20.00 [CHECK]. Men innan vi börjar diskutera denna veckan så ska vi se vad som hände förra veckan.


snigelsnokz 0-1 GRUPPEN

fam0us 9-17 [TeamFlash]

#BooYa 17-5 hothot tamales

The Five Pointers. 1-0 mit

Som bekant så gjorde jag ett försök att tippa utgången av förra veckans matcher, och de som jag hade tippat skulle få poäng fick ju det. Gruppen och BooYa vann sina matcher och dukar upp för toppmöte på Nuke :).

GRUPPEN vs. #BooYa 21:00 torsdag

mit vs. Snigelsnokz 20:00 torsdag

[TeamFlash] 16-16 The Five Pointers. 20:00 torsdag

hothot tamales vs. fam0us 20:00 torsdag


Denna veckan behöver inte jag sitta och gissa vad resultatet i matcherna blir det har min goda vän Hector redan gjort här (http://www.r60.org/?a=28&g=8&id=599). Jag kan inte göra annat än att hålla med, vilken jävla match vi kommer att få se mellan Booya & Gruppen. Matchen är inte bara högaktuell här hemma i Sverige, nej vi kan sedan tidigare i veckan se att matchen finns med i cadreds matchticker vilket innebär att en match på r60(!) hamnar i rampljuset ute i Europa.(http://www.cadred.org/Live/Matches/Match/85628/)

Mitt tips är att först kika på matchen mellan TF & 5p/spela sin egna ligamatch för att sedan spana in matchen mellan BooYa och Gruppen tillsammans med fans ute i Europa. Kan inte göra annat än att önska lycka till och tagga inför säsongens bästa match.


Heffan

//Mörten

Blogger suger förövrigt :D

Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template