torsdag 15 oktober 2009

H2k vs Glow: WO kom!


H2k får WO mot Glow. Detta efter att Bytes dator kraschar och Striker har fått översvämning. Efter sitt one-hit wonder mot H2k trodde alla att det skulle bli ännu en match där vi får se det nya topplaget Glow som spelar mot europas topplag i 5on5.css slå spiken i kistan mot H2K. Så blev dock inte fallet utan WalkOvern kom snabbare än vad man kan hitta motstånd i 5on5.css om man söker topteams.

Glow har gjort ett bra EMSkval, och vi hoppas att få se dom styra upp på diverse europa-LAN. inom tre månader kommer de toppa cadredrankingen och sedan bli upplockade av VeryGames. Kom ihåg vart ni hörde det först.

Huvudfinalen kommer således att innehålla lagen 30P och H2K. 30P sitter på LAN, och man måste fråga sig: Kommer major att våga visa taktikerna innan Slap börjar, eller kommer det bli ännu en repris från ESEAfinalen, där vi fick se ett 30P som utan några taktiker försökte rå på powerhouset i H2K i en match som bara kan beskrivas som förolämpande. Majors förklaring då var att de inte ville visa upp sina taktiker innan TEX, ett LAN som 30P spelade helt ok på.

Hur som helst så kommer det nog bli en intressant final. Lycka till båda lagen. Må bästa huvudskjutare vinna.
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template