tisdag 8 september 2009

Enro med nytt lag... Igen!


Prove och Moarte ut, Toox och Apothysis in. Snaran dras åt i detta internetdrama utan dess like.

Recap: Aimazing splittras. Toox provspelar med vink och Games line. Nästa dag provspelar han med tmaven, apothysis, prove och mKaaru (satsning nummer två), men det funkade inte, så han fortsätter provspela med vink och grabbarna och letar organisation och hela kittet. Från ingenstans kommer nu nyheten: Toox har hittat ett nytt lag i Enro Griffins. Med sig har han... 3/4 spelare från satsning nummer två?! Han tappade bort mig någonstans i alla fall, men klart är det att tagen är på, och att Enro Griffins nya lag är ett faktum.

Vad hände med Prove och moarte då? Ingen aning just nu men tiden leder oss nog till svaret!

Spelar gör:

TOOX
Apothysis
tmaven

mKaaru
Scantraxx


Hopp hopp hopp! Ha det skoj i Aima... jag menar satsning1... jag menar satsning2... nej, jag menar Enro... Nej, jag fattar fortfarande ingenting! GL HF i alla fall, jag hoppas att denna satsning håller mer än 24 timmar nu!

(Min tand gör fortfarande ont och jag är tjurigare än vanligt.)
Continue Reading...

H2k tar in ptk!


Det hart vart lite ord hit och dit angående ptk om vidare han spelar för H2k eller toox nya lineup. Senast vi gav er en uppdatering så praccade herr Patrik med just H2k Det vart klart igår att ptk tar femte och sista platsen i lagets uppställning istället för friberg.

Patrik 'ptk' Sarasua... vem är denne då? Han är en välkänd spelare i svenska scenen med spanskt blod i kroppen. Han är inte bara känd i klanspel utan han är också en utomordentlig publiclirare vill jag lova! Just nu toppar ptk Sweswat-rankingen där priserna är mycket lockande.

H2k.Thermaltake Sweden!

Cem cem Kinali
Jesper cozman Östlund
Patrik ptk Sarasua
Fredik kaja Alexandergrimsson
Linus pokke Johansson
Adam friberg Friberg (6:e?)

H2k går nu in för att slå allt och med det polska lanet nästa månad så är det dags att ta i med hård-handskarna och börja nöta! Vi hoppas på en mycket trivsam och långvarig visit för Mr.Sarasua!



(Källa: steamfriends m.m)
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template