söndag 4 oktober 2009

EMSkval Dag 2½ Samt uppdatering!



Idag kommer ännu mer matcher i EMSkvalet! Tyvärr är det mitt lag som spelar två matcher. Det är jobbigt med officiella matcher!
För de få som är intresserade spelas match nummer ett idag! Det är Team.OwnIT som möter Glow klockan 18:30 på De_Nuke. Glow har inte några supermeriterade spelare, men det stoppar dom inte från att överraska och det kan bli en riktigt tight match!

Efter det möter Team.OwnIT den nya klanen TOPNOTCH på dust2. En match som kan bli intressant då TOPNOTCH har flera spelare som har visat sig på LAN, vissa med bättre resultat än andra. Matchen börjar 20:00!

Vi ska försöka fixa med srctv-relays för matcherna, men jag lovar ingenting. Allt hänger på motståndet och att allt går som det ska.

Team OwnIT

7-16

glOw
Söndag 18:30
de_nuke


SourceTV: tv3.sourcetv.org:28001
Team OwnIT

7-16

TOPNOTCH
Söndag 20:00
de_dust2


SourceTV: sourcetv.e-s.se:27020
Wuzup


16-8

Casca-Gaming
Lördag 20:00
de_train


SourceTV: ---


I efterhand kan jag också meddela att matchen mellan Casca och wuzup slutade 16-8 till wuzup. Personligen hade jag mina pengar på Casca denna matchen, eftersom EMSkvalet verkar vara bra träning för SLAP som Casca ska till och att de skulle komma in mer taggade än vanligt. Eftersom srctvn inte funkade och ingen kunde se vad som hände så kan ingen förutspå vad som hände mer än casca, men vad vi kan konstatera att det inte riktigt räckte till denna gång.

Trots resultatet tror jag inte att Casca är alltför besvikna, och på SLAP får vi nog se vad de går för.
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template