måndag 21 september 2009

30P-Gaming - fnx slutar!



Cha ala Bengt här!

Som överskriften lyder så har 30P-Gaming releasat madfraggern och norrlänningen fnx! Enligt uppgifterna vi har fått från ledning och spelare, så är det motivationsbrist från fnx sida som står bakom beslutat att låta honom gå.

Själva kickandet gick väldigt odramatiskt till. Vi på snackaru förstår beslutet, eftersom det inte går att spela med någon som inte har lust att spela egentligen och vi önskar fnx en skön tid från det seriösa spelandet och hoppas han kommer tillbaka någon gång snart!

Statement från major: "Efter The-eXperience så vart det lite deppigt efter vår prestation. Vi ska vara nöjda med vissa av våra matcher och vi är ett så pass nytt lag så vi förväntade oss inte så mycket mer egentligen. Tobias 'fnx' Öhlund kände sig inte 100% och vi valde att låta honom gå för att få upp motivationen i laget. Vi kommer nu ligga i hårdträning inför lanen nästa månad! Vi vill också tacka Toby för hans tid med oss <3 och jag vill passa på att tacka våra sponsorer Unibet, Mionix och ... Fiskoo får en han också."

Nu undrar ni säkert vem dom ska ta in?

Ja i nu 2 dagar så har 30P-Gaming praccat med raxxe som vi känner igen från 1.6 samt att han försökte med en satsning med precis dom som spelar nu för ganska längesen nu. Vi hoppas det går bättre denna gång!

Detta är nu lineupen som spelar för 30P-Gaming (inte officiellt):

Andreas 'major' Major
Alex 'fOLKE' Bengtsson
Oscar 'osvaR' Sandgren
Oscar 'XperteN' Hilleskär-Westling
Sonny 'raxxe' Olofsson


/HEIDÅ FRÅN BENGT!

(Källa: 30P)
Continue Reading...

EnRo Griffins foldar



Först ut i EnRo Griffins såg vi ett par nya svenska 'top-spelare' som verkligen livade upp scenen till 100procent. Men efter att fått kritik från hela europa och med meriter tagna från Niangiala så bestämde sig svenskarna för att lämna laget.

Nästa version av EnRo kom bara några dagar efter att svenskarna lämnat organisationen. Två svenskar stack och två nya välkända spelare tog plats för att ta europa med storm men mer hörde vi inte från laget. Vi vet inte ens om dom praccade något heller.

mKaruu - "toox going for his business, scanntraxx went off and tmaven went emo!"

EnRo Griffins Lineup
TOOX
Apothysis
tmaven

mKaaru
Scantraxx


I alla fall så har laget lagts ner och mixen av europeiska spelare verkar aldrig ha funkat i sourcescenen (Förutom Reason-Gaming med Blonde & giftig). Vad som händer nu är upp till spelarna själva ofc!

(Bilder/Källa: Anonym)
Continue Reading...

Se nya Promod NU!



Topspelarna i europa tror att source kommer att dö ut inom de närmsta åren och ett av projekten som troligtvis kommer konkurera ut vårt kära spel är CSPromod.

Just nu finns verision 1.03 för nerladdning och nog var den bättre än 1.02 och resten av gänget då buggarna var allt för många och känslan fanns inte alls där. Version 1.04 är under beta-test och med sig har Promod spelare från både 1.6 och source för att just få en professionell bedömning om vilka ändringar som behövs göras.

Video Promod 1.04:


Så vad tycks? Kommer ni där ute gå över till Promod när hela spelet är släppt utan de massiva buggarna?

- Promod
Continue Reading...

Dreamhack Winter 2009



Ett av världens största LAN är också det med omdiskuterande i sourcescenen om vida det kommer att vara en sourceturnering på plats eller inte. Vi kan gå en bit tillbaka i tiden så fransmännen hade ett KVAL till Dreamhack Winter i just css. Efter detta så hördes inte så mycket från Dreamhack Crew (Detta var innan Dreamhack Summer).

Så vad händer nu? På dreamhacks nya hemsida så ser vi att en av turneringarna kommer att vara vårt spel men mer info finns inte. Vi möts av en sida fylld med TBA, TBA och åter TBA. Ett plus är att turneringen kommer att spelas 5vs5 på PC! :).

Det har alltid vart lite agg mot just css på Dreamhack och de senaste gångerna har hjälpen nästan varit noll. Crew som skiter i servrarna även fast dom erbjudit hjälp osv. Prispengarna lär också höjas ett snäpp om fransmännen vill gå plus (om dom vinner dvs).


(Bilder/Källa: Dreamhack)
Continue Reading...

Athene med chans på miljoner*



För runt 5 timmar sedan så började WCOOP Main Event[2dagars] på pokerstars och med i leken har vi den välkände Athene. Alla ni som spelat World of Warcraft vet vem denne galna nörd är och hur han blev känd på youtube. Jo det är killen som var först i världen att dinga level 80 (med mycket hjälp av andra).

Hur bra pokerspelare är han da? Se för er själva:
Live video by Ustream
Här kan alla som vill följa galningen på hans resa till miljonerna!

Vill du se vilket bord Athene spelar på live?

1. Starta pokerstars klienten och logga in.
2. Tryck på "Begäran"
3. Tryck på "Hitta en spelare..."
4. Sök efter "chiren80"
5. Tryck på "Gå dit"
6. Enjoy.


*Nu har han åkt ur turneringen! Han kom på en hedrende1534e plats. Athene gjorde bättre ifrån sig än vad jag trodde men slutet var så jävla episkt! EN kille går all-in med QQ och Athene följer med me AA. PÅ floppen kommer två fucking damer. cy@ - PRINTSCREEN PRINTSCREEN2

(Bilder/Källa: Athene AtheneYoutbe
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template