lördag 1 augusti 2009

Om oss på Snackaru

Snackaru
Vi må vara först på allt vi gör men vi är överlägset slarviga i det vi gör, men med kärlek involverat så gör det verkligen ingenting. Vi charmar scenen med det vi gör och scenen charmar oss.. mycket. Utan scenen skulle vi inte vara någonting alls, förutom sveriges bästa css-spelare!

Vi vill att ni ska njuta av läsningen och även tilldela era tankar om inläggen som görs på vår blog. Vi gör det inte för oss själva utan för er som läsare. Ha en trevlig vistelse!

Andreas 'major' Major (Admin/kodare/skribent)
Veckans gamer, korvplockare men också en superb css-lirare gör denne hern till en perfekt skribent för snackaru. Med sin insyn på scenen är det svårt att dölja något för Andreas som får reda på saker med metoder som tyvärr är classified.

Den nuvarande 30P-spelaren tar sin fritid att snoka runt i scenens bakhörn för info som ni läsare vill ta del av (Ja det vill ni). Tillsammans med Emil och Adam så är radarparet komplett och med kärleken till scenen och bloggen så gör herrarna ett perfekt jobb att underhålla scenen på bästa sett.


Bengt (skribent)
Den ständigt tjatige bioteknikern från Sverige låter ingen var ifred. Skolan var väl ingen höjdare och gymnasiet var mest ett ställe att hitta vänner på. Vi önskar herrn vårt välkommande och att vistelsen på snackaru kommer att vara evig!

Emil 'n3uro' Svensson (skribent)
Namnet, och nicket, har florerat i CS:S under en lång tid. Inte många har positiva saker att säga om n3uro, och det är förståeligt. Med sina 23 år på nacken har han också visat att han trots allt inte tänker ta skit från folk, och speciellt inte över nätet. För att förtydliga det är han också jävligt dryg mot allt och alla. I alla fall om man ska lyssna på folk som inte känner honom. I själva verket är han hyfsat trevlig när det kommer till kritan, trots att han skämtsamt brukar be folk att självantända och dö i diverse sjukdomar.

Han är känd inte bara för att vara den svenska scenens drygaste människa, utan också för att vara "the fastest awper alive in sweden." I alla fall om man ska tro på Sveriges bästa ingame-leader. Han har spelat spelet länge och är bäst. I alla fall om man ska tro honom själv. I själva verket säger han bara så för att boosta sitt eget självförtroende, men trots det har han en hel del kraft bakom sina skott, och är en av de bättre spelarna på scenen.

Som ni säkert har märkt är han också en bra skribent, och skriver tillsammans med major på bloggen som ni alla älskar att läsa. Ser ni någon posta en extremt dryg nyhet om någon är det med all sannolikhet n3uro, och känner ni er träffade, så hota han med stryk över internet, för NÅGON gång kommer han att bry sig om vad folk tycker om honom. Vem vet, kanske är det just NI som får honom att anteckna det ni skriver/säger/gör, för att sedan bli medlem i Allmänna IntresseKlubben.

Adam 'friberg' Friberg (skribent)
Tidigare spelat för 30P-Gaming och var aktiv i H2k-Gamings lineup under sommaren. Spelar nu som 6:e spelare för H2k då hans IRL tar för mycket tid för att spela med ett lag.

Är alltså skribent tillsammans med major och n3uro här på snackaru, bästa svenska nyhetssidan i Sverige. Han har tidigare erfarenhet som skribent hos bland annat Sourcebasen.se.

Han har stor koll på scenen, hör nya saker om lag-projekt och andra lag-relaterade saker före alla andra. Vill scenen mycket väl och hoppas på nya lagsatsningar som den svenska scenen har det gott om pg.a. vissa personer. Så vill ni inte att erat lagprojekt ska läckas ut gäller det att hålla tungan rätt i mun, annars är nyheten snabbt ute på bloggen.

Rytkerna säger att han är hockey-proffs IRL och har en god hand hos damer, vilket gör honom till en frontfigur hur en gamer ska vara!
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template