lördag 2 januari 2010

Dagsläget i de svenska lagen



Inför den kommande säsongen i de nya året tänkte snackaru ta en överblick hur läget ser ut i de svenska lagen, vilka ligor och LAN de svenska lagen planerat.

BLiGHT :

E
sea säsongen har precis gått av stapeln och BLiGHT står som säkra favoriter bland de svenska lagen. Blight har än så länge hunnit spela 2 matcher - en mot 30P som dem tog hem med 16-7, medans de förlora andra matchen över formstarka Reason med 10-16. Med några få månader kvar inför LAN-säsongen tror jag Blight kommer hinna förbereda sig och hålla igång med ESEA.

Lineup:
Fifflaren
majk
HaZ
giftig
Helblinde

H2k-Gaming

F
örsta matchen har spelats för H2k när dom mötte Imperial och förlorade med 9-16. I slutet av förra säsongen gick det sisådär i dom sista matcherna i EuroCup, och dom fick nöja sig med en 4:e plats. H2k ligger i skuggan av Blight som ett underdog-lag men med fokus och taggning kan vi nog se dom ta ett antal matcher i ESEA

Lineup:
cozman
cem
kaja
friberg
pokke

30P-Gaming

3
0P har börjat ESEA säsongen med 2 förluster, en mot Blight (kolla ovan) och en mot danska Radio med 3-16. 30P drabbades inför DreamHack med ett avhopp när raxxe valde att lämna laget. För tillfället kan vi se ptk som inhoppare under ESEA och möjligtvis under kommande säsong. 30P tillsammans med H2k är ett "underdog" lag som kan sticka till ibland och vi hoppas att de hittar en säker 5e spelare inom kort, om inte ptk väljer att skriva på.

Lineup:
major
XperteN
osvaR
fOLKE
ptk (stand-in)

Team-Dubbelklicka

D
BK är nya OwnIT, en organisation dom bytte till för ett par veckor sedan. I samband med organisationsbytet så valde man att plocka in GAME istället för Apothysis. Just nu vet vi inte vad DBK har för planer inför säsongen, men eftersom vi sett ett organisationsbyte så får man anta att vi kommer se dom på LAN framåt våren.

Lineup:
TOOX
GAME
egnirra
Nahoy
mugg

Casca-Gaming

V
i kan idag avslöja att Casca har gjort ändringar i sin laguppställning. Det rörs om rejält i grytan när man plockar in spelare som kazze och n3uro. Inför kommande säsong siktar Casca på att kunna åka på flertal LAN, såsom The Gathering, SLAP och the-experience. Vi hoppas att Casca kan få en bra vår och göra bra ifrån sig med sin nya lineup!

Lineup:
Catscan
zlash
Chuppster
n3uro
kazze

Continue Reading...

H2k-Gaming Bootcamp



H2k började säsongen med en 4:e plats i ClanBase Eurocup, en mix till DreamHacks Kval på Inferno Online som lyckades bra.

Vi kommer alltså åka tillbaka till Inferno-Online för ett bootcamp inför den kommande säsongen med LAN, ESEA etc, den 4e - 5e Januari.

Vi vill komma framåt med vårat lagspel och komma igång igen efter juluppehållet, vårat mål är att lyckas bra på ESEA och komma iväg på några LAN.

Snackaru har tidigare publicerat en artikel om Stockholm Winter Games som vi planerar att åka tillsammans med folk från 30P till.

På tisdagen (5e) på kvällen mellan 17-21 välkomnar vi folk till Inferno-Online om några känner sig manade att utmana oss på en match! Vi hoppas några kan ta sig ner till IO för en match!

För H2k-Gaming spelar:
Adam "friberg" Friberg
Fredrik "kaja" Alexandersson
Linus "pokke`" Johansson
Cem "cem" Kinali
Jesper "cozman" Östlund

Continue Reading...

Årtiondets bästa CS-spelare?



Som topic lyder så har HLTV öppnat upp en omröstning där årtiondets bästa CS-spelare ska koras. Varför ska man rösta på polacken Neo eller norrmännen när man kan rösta på våra 2 största svenska CS-stjärnor?

Med i omröstningen finns de två svenskarna HeatoN (Qpad) och f0rest (fnatic). Kom ihåg att man ska rösta på den som ni tycker har spelat bästa under 2000-2009 och inte bara på senare år. Låt bäste spelare vinna :)

- HLTV (via rakaka)
Continue Reading...

Stockholm Winter Games



Den 3e Januari så öppnar portarna till Stockholm Winter Games! Utbudet på denna mässa är riktigt stort med sporter som tex fotboll, capoeira och så klart datorspel! Qpad kommer tillsammans med Dreamhack vara på plats för att hålla i en 1on1-turnering.


H2k bootcampar från och med den 4e och kommer då troligen besöka mässan. Folk från 30P kommer också att närvara (major och XperteN tillsammans med ptk från Spanien). Bor ni i närheten så kan ni kika in! Utmana oss i datorspel.

Övriga Sporter man kan pröva på

Entré

  • 0-6 år: Fri entré
  • 7-18 år: 60 kr
  • Vuxna: 90 kr
  • Veckobiljett 7-18 år: 125 kr
  • Veckobiljett vuxna: 150 kr

Vi hoppas på många trevliga besök vid dreamhack/qpad-båset! Var inte blyga att utmana oss i datorspel :)

Info om plats och tider finner ni på Stockholm Winter Games hemsida!
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template