tisdag 13 oktober 2009

wuzup foldar, Toox med nytt lag på G... Igen!*



Jadu, Det varade två veckor, den nya satsande klanen wuzup. Apothysis lägger ner, och de flesta klaner brukar hitta en ersättare och köra på. Inte wuzup inte! Toox kickar ut laget och bestämmer sig för att köra med nya grabbar. Jag antar att matchen mot 30P blev för mycket. Så jämnt, men ändå inte!

Vilka de nya spelarna är har vi ingen information om än, men källan, som ville förbli anonym, är en säker källa. Jag är inte längre förvånad över scenen, men jag trodde att detta skulle hålla längre.

Om en spelare som Apothysis är så vital, (No offence dock, han är/var en bra spelare) att man låter ett helt lag kretsa runt honom, är man verkligen ett så satsande lag som Toox proklamerade att dom var? Jag vet inte, och har faktiskt inget intresse av att veta något längre. Visst är det kul med nya lag, men två veckor? Jag tycker synd om de andra grabbarna som blir utsparkade från wuzup. Kommer vi se Wrogga, Farre och Tinka igen? Förmodligen.
Kommer vi se dom i ett lag med Toox? Antagligen minst en av dom. Kommer det hålla längre än tre veckor? Antagligen inte, men vi får hoppas att det gör det.

Flame är inte bra, men ibland gör man sig förtjänt av det.

* Enligt rykten så ligger inte toox bakom folden men man vet aldrig. Intervju/Statement kommer troligtvis senare!
Continue Reading...

Wuzup tappar Apothysis*



Wuzup som deltar i EMS förlorade lite oturligt idag mot 30P efter en stor vändning på första kartan. Laget spelade bra i gruppspelet där det vart två vinster (mot n3xt och Casca) och en förlust (H2k) men nu bestämmer sig Apothysis att lämna laget helt. Detta var bestämt redan bestämt för 1 vecka sedan men det vart lite delayat då killarna ville se hur långt dom skulle komma i Upper-Bracket.

Apothysis sa detta till Snackaru:
"Jahapp, då har man kommit till den punkten att man snart har satsat i ett helt år. Vad kan man säga, har tröttnat på spelet, och sedan förra veckan har det då legat i planeringen att sluta.

Ny satsning: Plugga som en jude inför universitetet! En eventuell comeback är inte att förvänta sig, lagspel ligger helt på is ett jäkla bra tag framöver. Önskar alla de som har lärt känna mig ett stort lycka till med era gamingmål, kanske kan vi än en gång korsa våra strålar på lången i framtiden.
"

Detta lämnar wuzup i en hård situation då laget är relativt nytt och dom har nu bara en dag på sig att spela ihop sig med en ny spelar inför H2k matchen på Onsdag. Hur dom ska klara det vet jag inte. Allt kan hända in Counter Strike: Source!

Kvar i Wuzup är

Farbåd 'farre' Chaharlang
Pontus 'Wrogga' Gustafsson
Jimmy 'tinka' Johansson
Tommy 'toox' Mayahi

Vi önskar Wuzup all lycka med nya spelaren.


*Wuzup har valt att lämna w.o i sin match mot H2k! Detta gör att H2k går vidare och får möta förloraren av 30P och glOw.
Continue Reading...

EMS Kvalet: 30P vänder och vinner *



Efter att wuzup hade tagit sig ett bra försprång som CT på inferno (12-3) så visade det sig att T-sidan var lika svår som för 30P. 30P kunde dock täppa igen efter att ha vunnit pistolrundan men wuzup var nära och nosade flera rundor. Slutresultat 16-14

dust2 vart en annan historia där 30P förlorade pistolrunda som T och även eco-rundan efter men laget lyckades plocka dgl-rundan efter, och tillslut slutade första halvan 9-6 till 30P. Det var lite deja vu som CT för 30P då dom förlorade pistolen och econ efter, men dom tog hel-econ på tredje-rundan och efter det så var affären stängd. Slutresultat 16-8.

I morgon är det WB-Final där glOw tar emot 30P och detta är en högintressant match där glOw har en liten press på sig. Kommer killarna att hålla i det fina spelet som de tidigare visat i turneringen? Vi kommer att göra allt för att ni ska kunna se matchen! Vi lovar!

*Wuzup har valt att lämna w.o i sin match mot H2k! Detta gör att H2k går vidare och får möta förloraren av 30P och glOw.

Så här ser slutspelet ut:

WB-Semifinal


WB-Final


Grand Final


30P-Gaming
2









a 30P-Gaming
0




Wuzup
0














 0
H2k-Gaming
1









1 glOw
0




1 glOw
2










 LB-Final





LB-Runda 1


a TBD
0



a H2k-Gaming
0





 0

wo-vinst

--
a H2k-Gaming
0




a Wuzup
0















Här är en liten gullig undersökning!

Continue Reading...

EMS Kvalet: Wuzup vs. 30P



Den första matchen i slutspelet spelades redan i Söndags. Där fick vi reda på att glOws 16-1 vinst mot TOPNOTCH inte var en engångsföreteelse. Men nu är det dags för WB-Semi numero 2 där wuzup ställs mot 30P i en härlig match i bäst av 3 kartor! SourceTV kommer ni hitta är så klart!

Så här ligger det till!


Semifinal


WB-Final


30P-Gaming
2






30P-Gaming
0

Wuzup
0









Final





TBD
H2k-Gaming
1






glOw
0

glOw
2






Matcherna kommer att spelas i bäst-av-3! Matchtider kan komma att ändras så håll er uppdaterade här på snackaru!
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template