tisdag 1 september 2009

SLAP LIVE #19! - Datum och plats


Eftersom vi inte direkt är några fans av att skriva wall-of-texts så kommer istället här lite info om vad som är viktigast enligt oss! Saker kan komma att uppdateras längre fram. Läs och njut nyfikna sourcare!

Var: Bröndbyhallen, Danmark
När: 15-18 Oktober
Hur: Counter-Strike Source
Att betala: runt 650kr~ per man (för 4dagar)
Platser: Lite över 500st

4030€ (39 276,00 SEK)
2012  (19 638,00 SEK)
671  (6 546,00 SEK)

En massa aktiviteter kommer att finnas på plats för alla flottiga gamers. För mer info om lagen som deltar och annat så följ källanvisningen. Vi hoppas på flera svenska lag!

Adress till Byggnaden
Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby

(källa/bildkälla - SIGN UP - Slap.dk / Lag)
Continue Reading...

Nya satsningen! - Update!!


Jävlar vilken soppa det är just nu! Just i denna stund sitter alla på venten... utan vår Petter! fake har tydligen tackat nej till platsen i lineupen och in kommer Patrik direkt från Spanien och fyller platsen. ptk kommer fortfarande att spela som standin för laget men det kanske kan komma att bli mycket mer än så. Vi uppdaterar när vi vet något mer!

Tommy 'TOOX' Mayahi
Robin 'vink' Perlborn
Pontus 'GAME' Perlborn
Tobias 'Vipen' Grims
Patrik 'ptk' Sarasua



(bilder/källa: fuskbugg.se)
Continue Reading...

TOOX Satsningen UPDATE!



Tidigare idag skrev vi om TOOX nya lineup med Perlborn bröderna, nu har ny info kommit och ptk` spelar inte med dom som tillfällig spelare, utan dom testspelar med ingen mindre än förre 30-P spelaren fake! fake som vi tyckte hade sagt flertalet gånger att han inte skulle börja spela igen, eftersom det var tråkigt och den svenska scenen var sämst.
Det ryktas även om att dom ska på nästa SLAP.
Vi får se om det blir så!

Tommy 'TOOX' Mayahi
Robin 'vink' Perlborn
Pontus 'GAME' Perlborn
Tobias 'Vipen' Grims
Petter 'fake' Arnsberger

Från oss alla till er alla!

MVH BENGT!!
Continue Reading...

Druidz med ny femte!



Druidz var på besök i Danmark @ The-eXperience för att försöka sig på en bra placering och LAN-rutin. Laget spelade ett par riktigt bra matcher men kunde känna sig besegrade när laget slutade på en delad sistaplats tillsammans med Team-Kuwait... och ROCCAT.

Efter den trevliga tillställningen så beslutade laget sig för att droppa hugmach1ne bara några dagar efter eventet. Nu har laget tillslut hittat den rätte ersättare och det är inte mindre än gapande Max' Brasken' Brask.

Den tidigare AIMAZING-spelaren har hunnit med en 5-6plats på Dreamhack (med mix) men där slutar tyvärr meritlistan för unge hern(vinster på custommaps gills inte). Det ska bli roligt att följa Druidz resa i framtiden. Blir det ett visit på SLAP?

Druidz statement

"After the removal of huGmach1ne we took some free time and to look over our options of players. We have been playing with brasken for some weeks now and have decided to bring him into the team since is a smart player with great aim.

We are excited to see how it's gonna go on the upcoming online tournaments and hopefully we gonna attend at least one lan this winter.

Welcome Max Brask!"


Nya Druidzlineupen

Max' Brasken' Brask
Anders 'fudzx' Granberg
Jacob 'jakKet ' Öst
Ryan 'SkiddY' Hudson
Nick 'zakarath' Jansson

(Blider/Källa: Druidz.se)

Continue Reading...

Aimazing foldar - Toox i ny satsning?


Idag uppdagades det att Aimazing lägger ner sin nuvarande lineup, och eventuellt också fortsättningen i organisationen. I anknytning till bröderna Perlborns utkickande från H2K har alltså ännu ett lag gått isär eller bytt spelare. I det sista spelade Aimazing med följande lineup:

Toox
Apothysis
farre
Xz1L
flowah

Lite tråkigt är det för flowah som endast fick en dag med tagen på.

*** RYKTE ***

I samband med denna väntade men tråkiga nyhet startades ett rykte som har florerat friskt på nätet de senaste 12 timmarna. Med detta rykte menas att Toox redan har ett lag klart att spela med. Det kommer från trovärdiga källor som står i direkt kontakt med spelarna, som KAN vara:

TOOX
Vink
GAME
Vipen
ptk (tillfällig spelare)

Luktar backstab och bakom_ryggen. Knivkastar-VM, någon?

Recap: Ett till lag har antagligen sett dagens ljus. hur många veckor det tar innan ljuset släcks, kan man bara spekulera i. Ett eventuellt "Lycka till" säger vi från snackaru till er, och all eventuell lyckönskan till de fyra grabbarna i Aimazing som eventuellt stod ivägen för ambitioneN. Hoppas ni eventuellt hittar något snart!

*** END OF RYKTE ***
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template