tisdag 3 november 2009

Dreamhack: Reason på plats



Dreamhacks sourceturnering har blivit lite av en soppa med två kval (ett på IOS och ett på Dreamhack) där de bästa lagen kvalificeras till finalerna på Dreamarena. Det krävdes att man läste igenom allt ett par gånger innan allt klickade men nu ska allting vara klart för oss. Information om DH finns i spalten till HÖGER -->

Överraskningen är Reason-Gaming som kommer att ta plats på Inferno-Online i Stockholm där det tävlar mot danskarna Imperial och diverse andra svenska lag. Vi ser på sidan att AIMAZING kommer att skicka ännu ett lag till Dreamhack, tredje gången gillt? Det verkar som att AIMAZING håller sig till DH när det gäller de svenska lagen/mixarna.

Mixen består endast av H2k-spelare med ptk som sidekick. Alla har ett förflutet i organ och det ska bli kul att se hur dom presterar. Vi kommer även att se Casca på plats men inge OwnIT än så länge. Vi håller två ögon på signups!

30P har valt att dissa IO-kvalet för att satsa allt i Dreamhack-kvalet där Endzone kommer stå som motståndare. Detta ska bli riktigt intressant efter alla fuskanklagelser som chockat laget. Varför 30P har valt att ställa upp i detta kvalet är rätt enkelt... jobb.

Vi hade en undersökning i senaste Dreamhack-nyheten angående Jobb eller LAN. Härliga 137 deltog i röstningen och det visade sig att JOBB går före lan... med 1 ynka procent! Vi återkommer med fler lag när det blir aktuellt!

Undersökning - 137 Röster

Jobb - 40%
LAN-  39%
Ingen brir sig - 20%

AIMAZING.MiX
Cem cem Kinali
Patrik ptk Sarasua
Fredik kaja Alexandergrimsson
Linus pokke Johansson
Adam friberg Friberg

Continue Reading...

OwnIT tappar spelare - två nya in



OwnIT 30+ hade lirat med varandra ett bra tag... tills idag. Det taggades av på irc och samtidigt på mumble så lämnade toox och Nahoy... tillsammans. Vi visste direkt att nånting var på gång och sru bestämde sig för att gräva vidare!

(17:09:35)  -› OwnIT||Nahoy is now known as Nahoy
(17:09:38)  -› OwnIT||n3uro is now known as n3uro


Nahoy och toox alltså, men vilka va de andra i lineupen? Först trodde vi att n3uro var delaktig men så var ikke fallet. Om det är sant eller inte vet bara personerna själva.

toox var aktiv med h2k ett tag där han testlirade i någon vecka men tydligen blev det inget hit. Vi har nu koll på fyra spelare som ska börja lira lite css med varandra men sista platsen är osäker. I lineupen finns även farre ÅTER igen och är det inte femte gången nu? Här är i alla fall lineupen vi har fått fram.


OwnIT 30+

 
Tommy 'toox' Mayahi
Farbåd 'farre' Chaharlang
Johan Nahoy Gustavsson
Thomas egnirra Arringe
Daniel mugg Eklöv

Vad händer med OwnIT nu da? Vi ser nu tre spelare från Team OwnIT i denna satsning. Vi får helt enkelt vänta på ett statement! GL HF BOYS!

*farre och toox har nu joinat Team OwnIT! GL HF vinkar vi på snackaru!
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template