måndag 19 oktober 2009

SLAP #19: MVP



Det är dags att rösta på vem som blev MVP på SLAP #19! Cadred har nu valt ut 6 personer som deltar i röstningen och med oss har vi två svenskar från tvåan Vitriolic. För att rösta måste ni ha ett konto på cadred.org!

Nominerade

Bo "wantz" Vestergaard - The Imperial
Christofer "Helblinde" Nilsson - Vitriolic Gaming
Andre "nooky" Utesch - mTw
Sam "RattlesnK" Gawn - Team Dignitas
Erik "HaZ" Holm - Vitriolic Gaming
Lewis "Hughsy" Hughes - Team Dignitas


(Källa: cadred)
Continue Reading...

SLAP #19: 30P Recap



Torsdag 22:00, jag har precis slagit XperteN i Fifa 10 på Xbox 360 med 2-1 i matcher. Vi hade redan packat allting för att fara vidare till SLAP, Danmark. XperteN är lite småsur, han går ut och pratar med sin flickvän i 30 minuter när temperaturen står på 5+. Äntligen kommer husbilen runt 23:15 för att hämta oss, föraren fiskoo levererar.

Vi bestämmer oss för att köra till Växjö och slagga där några timmar innan vi ringer raxxe på morgonen för att fara vidare till Malmö och plocka upp resten av gänget. osvaR och folkes tåg va 45 minuter försenat men vi hann i alla fall till SLAP i lagom tid. Vitriolic-killarna hälsade oss välkomna (Iaf 3 bögar) och kallt var det. 17:15 var det dags att koppla in datorerna för gruppspelet startade 19:00.

Vi alla kom i våra klantröjjor, ofc! Vi passade på direkt att koppla in våra nya lurar från Qpad och efter lite strul för att få igång allt så var vi online och good to go. Gruppspels matcherna var det inte direkt mycket snack om förutom de_nuke... ta mitt liv. Tillbaks till ritbordet säger jag.

Efter gruppspelet så försökte vi lista ut snabbt vad som var fel med mitt ljud (major) då allting vart helt mongo då alla röster (både i spelet och mumble) lät som aliens, eller smurfar. Det visades sig först att jag hade en för ny version av mumble då allting fungerade med den gamla versionen 1.1.6.

Så kom derailed matchen, jippie! Vi fokuserade innan matchen på inferno (SOM var nästa map i slutspelet mot dignitas) och det gjorde nog att alla vart inställda på vinst. Vi fick rå*ug och vi var efter i alla lägen. Själv dog mitt ljud runt ställningen 4-7 eller nå. Jag har tidigare fått startat om spelet och mumble för att få det att fungera men jag bestämde mig för att köra på ett tag utan ljud men det gick ju sådär då ingen hörde när jag skrek då lurarna är tätare än karlsons klister. Little did I know va att det inte va nå Zblock på servern och jag testade i smyg det välkända kommandot snd_Restart! Det funka perfekt :D. Vi förlorade matchen och vi kan bara skylla på oss själva.

16-0 nästa match och sedan mot Viborg Vipers. Vi visste ingenting om dom men dom hade visst lanat sedan dom var 7 år för dom va fearless när det gällde att spela. Precis så alla lag ska vara. Det visade sig att raxxe hade samma problem som mig men inte lika stort, han fick det bara i mumble så han behövde bara starta om klienten. Efter 2 snd_restarts så klara vi oss med 16-14 tillslut och nästa motstånd, Roccat väntade på de_tuscan.

En map vi har glömt av då vi aldrig behövs spela den. Vi taggade om efter allting och förlorade kniven, tror jag. Vi började T och förlorade pistolrundan. Vi tappa även eco rundan men vi köpte 3e rundan och ROCCAT förstod ingenting, vi plockade hem rundan och de 8 rundorna efter. Vi ställningen 10-3 så kunde Roccat plocka de 2 sista rundorna som visade sig vara mer än väl för dom att komma tillbaka.

Vi förlorade även denna pistolrunda och rundorna flög iväg. vid ställningen 8-2 så plockade vi 2 rundor men roccat svarade direkt efter och vid ställningen 14-14 och low om cash så bestämde vi oss att chansa på lika. Den econ visade sig vara guld värd då vi plockade rundan och pressen var på ROCCAT. Danskarna visade sedan att dom är mer erfarna än oss och plockade hem hela matchen på övertid. GG Turneringen är över.

Om turneringen då? Vi spelade flera bra matcher, även om vi vill glömma just en match som fuckade upp hela vår resa i slutspelet. Vi kom tillbaka när det väl gällde och visade att vi kan spela bra counter-strike. Den minen Roccat killarna hade när dom tackade för matchen var n1, tror det var fler än en som pustade ut efter deras vinst. Ett helt okej event och vår långsiktiga lineup får mer och mer erfarenhet och vi kommer snart kämpa mot bättre lag i framtiden! Ses på Dreamhack, boys!

tl;dr: Det gick okej och ses på Dreamhack.
Continue Reading...

SLAP #19: Slutplaceringar




SLAP är över och svenskarna bjöd på bra shower i sina slutspelsmatcher. Demos kan ni hitta här (sourcetv.org).

Resultat för svenskarna

Vitriolic

30-0 Flazhed
30-0 Serenity
22-8 .exe  
16-2 Casca 
16-7 Roccat
16-13 fnatic
2-16 Dignitas
16-8 Imperial
1-2 Dignitas

30P-Gaming

26-4 iNvoke
28-2 Gameserver
18-12 BLITZ
5-16 derailed
16-0 firefly
16-14 Viborg Vipers
15-19 Roccat


Casca-Gaming

26-4 Syanity
28-2 imbababes
3-17 DSrack
16-2 firefly 
2-16 Vitriolic
16-10 d0t
16-12 ViH Banditos
7-16 Derailed

Slutställning

Team Dignitas (€4,000)
Vitriolic Gaming (€2,000)
The Imperial (€650)

4th mTw

5th/6th fnatic
5th/6th Roccat
7th/8th DSRack
7th/8th Derailed

9th/12th 30P Gaming
9th/12th o grande canhão
9th/12th Infernal Gamers
9th/12th Casca-Gaming

(Källa/Bilder: cadred)
Continue Reading...
 

Blogroll

yo

Site Info

Text


My site is worth $78.
How much is yours worth?

Snackaru - Så skriver vi :) Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template